7 sept. 2019

Crema antirid cu bicarbonat de sodiu


Bicarbonatul de sodiu alimentar ca agent anti aging 

Trucul cu bicarbonat de sodiu pentru a vă întineri fața



Bicarbonatul de sodiu alimentar nu mai necesita laudă, deoarece este cunoscut pentru incredibilele sale virtuți terapeutice și cosmetice. Este unul dintre produsele esențiale de înfrumusețare, pe lângă faptul că este biodegradabil, economic și utilizabil pentru mai multe scopuri. Este un produs natural care a devenit aliatul de baza pentru frumusețea  oricărei femei, deoarece are grijă de corpul său din cap până în picioare. Asociat cu alte produse naturale, devine agentul anti-îmbătrânire numărul 1 pe care ar trebui să-l încerce orice femeie.


Utilizările multiple ale bicarbonatului de sodiu sunt bine cunoscute. Poate fi folosit pentru prevenirea și chiar eliminarea unor probleme de sănătate, pentru albirea hainelor și a dintilor, deci adduce o larga contributie la frumusețea și igiena tuturor. Dar știați că poate fi folosit pentru netezirea tenului astfel incat sa aratati cu 10 ani mai tanara? Adica folosirea lui intr-o crema antirid. Cat ati fi dispusa sa platiti ca sa puteti elimina un deceniu de pe fata dumneavoastra? Iata aici o solutie gratuita pe care o puteti aplica in confortul caminului dumneavoastra, pe care o puteti prepara chiar dumnevoastra.

Reteta de intinerire cu bicarbonat de sodiu si ulei de cocos.

Bicarbonatul de sodiu alimentar asociat cu uleiul de nucă de cocos este un remediu excelent pentru ten. Ajută la reducerea roșeții și a cicatricilor, tratează acneea, curăță porii, dar oferă și o hidratare foarte bună pielii, dar ce e mai important: lucreaza impreuna dand un efect de crema antirid.
Bicarbonatul de sodiu  este un compus ionic al anionul carbonat de hidrogen HCO3 și al cationul de sodiu și are forma unei pulberi albe. Acest produs natural destul de obișnuit este readus în lumea frumuseții dar il regasim si în multe produse tradiționale pentru îngrijirea corpului.

Uleiul de nucă de cocos este originar din Asia de Sud-Est și este compus printre altele din acizi grași, cum ar fi acidul oleic (omega 9), acidul linoleic (omega 6), acidul lauric și vitamina E, vitaminele A, B3, B5 și B6.
Datorită compușilor săi, este un remediu excelent pentru piele, cu o acțiune liniștitoare, hidratantă, hrănitoare, regenerantă, de înmuiere și vindecare. Datorită acidului lauric pe care îl conține, uleiul de nucă de cocos este o mască excelentă de păr care ii restabilește strălucirea și suplețea.

Ingredientele cremei antirid cu bicarbonat:


     1 linguriță de Bicarbonat de sodiu
     2 lingurițe de ulei de nucă de nucă de cocos

Utilizare:

Amestecând ingredientele, veți obține o pastă care se aplica pe toată fața masându-o ușor cu mișcări circulare. Se lasă  5 minute, apoi  se clăteste fața cu apă călduță. As numi-o mai degraba masca antirid decat crema antirid.

Din cauza efectului abraziv al bicarbonatului de sodiu, este recomandabil să utilizați acest remediu o dată pe săptămână, nu mai mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu