12 sept. 2019

Dermaroller - cum se foloseste


Dermaroller sau cum sa arati cu 10 ani mai tanara

Ce este Dermaroller?

Cautand pe Internet solutii anti-aging, modalitati de a combate ridurile si pielea cazuta, inbatranita, am dat si peste Dermaroller.  Acesta este un dispozitiv cosmetic, de fapt o rola cu sute de ace minuscule care se ruleaza pe fata, gat, zonele problema ale pielii, producand la nivelul epidermei mici intepaturi, intr-un proces numit micropunctura. Aceste intepaturi minuscule provoaca organismul sa produca colagen la nivelul micro-leziunilor, efectul fiind acela de lifting, actionand ca un filer. Daca procedeul este corect aplicat si cu rabdare, in timp vei arata cu multi ani mai tanara intrucat vor disparea ridurile de expresie precum si alte riduri. Pe aceasta cale se pot elimina de asemenea scarele ramase de la o acne, petele de pe fata si alte imperfectiuni, cee ace duce la un aspect intinerit al chipului.

 

Cum folosesti Dermaroller


Sunt multe filme explicative pe Youtube despre cum sa aplici tratamentul cu dermaroller. Am selectat dintre ele pe urmatorul. Este in engleza, insa imaginile sunt prin ele insele explicative. Mergeti direct la min. 11:52.





Autoarea videoului prezentat atrage atentia ca dupa ce ati facut procedura dermaroller, trebuie sa aplicati o crema hidratanta, insa emolienta. Nu veti aplica seruri cu vitamin C sau cu orice alt continut acid, deoarece pielea este practice o rana pe care vrem sa o vindecam si nu sa o accentuam. Tocmai in procesul de vindecare a micro gaurilor provocate de multimea acelor dermaroller, organismal va genera colagenul care da aspectul intins, neted, umplut al pielii, in acest fel disparand ridurile, scarele si imperfectiunile epidermei. Colagenul va umple cavitatile. Folosit corect, procedeul dermaroller combinat cu o hranire corespunzatoare a pielii, da rezultate uimitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu