9 sept. 2019

Masaj facial antirid - postarea 5


Cum să vă oferiți un masaj facial anti-aging, pentru un ten ferm si strălucitor


Bine ati venit la ultima postare din seria Masaj facial antirid. Daca ati aplicat pana aici ceea ce v-am aratat, ati putut constata singure efectele benefice ale masajului facial: pe langa starea de bine si relaxare pe care o creaza, ne putem bucura si de imbunatatirea aspectului tenului nostru datorita imbunatatirii circulatiei sanguine la nivelul epidermei si chiar mai adanc, al absorbtiei substantelor active din uleiurile de masaj folosite.

De aceea este "esential" ce uleiuri esentiale folosim. Sunt recomandate cele mai pure, de grad terapeutic, produse de concernele multinationale ( ca de ex. cele de la Doterra) care si-au castigat un loc de top pe piata uleiurilor esentiale. Desi sunt ceva mai scumpe decat cele ordinare, uleiurile Doterra de ex. isi merita pe deplin investitia prin faptul ca puritatea si calitatea lor este garantata prin certificare. Mai multe despre uleiurile esentiale si efectele lor anti-aging puteti citi aici.

https://uleiuriesentialebune.blogspot.com/


 Dar sa revenim la tehnicile noastre de masaj. Cea din urma o putem numi:

Apăsați Tap Tap!


Finalizați-va masajul facial cu un pic de tapotare delicata. Prin tapotare intelegand aplicarea unor batai usoare cu buricele degetelor pe suprafata pielii, in cazul nostru al fetei. Aceasta este o tehnică de relaxare suplimentară care ajută cu adevărat acele uleiuri să se absoarbă în pielea ta.




In final nu pot sa parasesc acest subiect fara a reveni la importanta folosirii uleiurilor esentiale ca si agenti de intinerire si reparare al aspectului tenului dvs. De aceea m-am gandit ca ar fi bine sa abordez mai pe larg aceasta tema si sa public o postare care sa trateze mai in amanunt compozitia uleiurilor de masaj facial. Acestea nu pot fi alese la intamplare. Ele trebuie sa incorporeze acele uleiuri de baza si acele uleiuri active care sa aduca beneficii epidermei la nivelul fetei dvs.

Pana atunci ramaneti cu bine si nu uitati de masajul facial antirid. Ajuta cu adevarat si aplicat in mod constant face minuni.

 Masaj facial antirid - postarea 4

Masaj facial antirid - postarea 3

Masaj facial antirid - postarea 2

Masaj facial antirid - postarea 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu