9 sept. 2019

Masaj facial antirid - postarea 4


Cum să vă oferiți un masaj facial anti-aging, pentru un ten ferm si strălucitor (4)

 

Cuprindeti-va fața


Am revenit cu ultima serie de ilustrari ale tehnicilor de masaj antirid. Prima se refera pur si simplu la a va cuprinde fata in maini. Faceti miscarea cu gingasie si de ce nu cu ... tandrete, doar sunteti nespus de valoroasa in propriii dvs. ochi!

O tehnică de masaj relaxantă pe care toată lumea ar trebui să o folosească cel puțin o dată pe săptămână. Va trebui să folosiți palmele și degetele pentru aceasta.

Puneți palmele chiar lângă nas, astfel încât vârfurile degetelor să vă atingă fruntea. Apoi, alunecați încet în jos și folosiți degetele pentru a masa obrajii în mișcare circulară.













Stimulati părțile laterale ale feței


Partile laterale ale feței sunt adesea lăsate în afara in rutina noastra zilnica de ingrijire cosmetica. Astfel, este important să vă asigurați că masați câteva uleiuri esențiale în pielea dvs. chiar in aceste părți.

Utilizați degetele index pentru a aplica cea mai mare presiune. Cu toate acestea si celelalte degete ar trebui să atingă pielea, confortabil de aceasta data.

Bucurati-vă de mișcare și simti, constientizati forma feței dvs. De asemenea, nu uitați să inspirați și să expirati profund si linistit, astfel încât să vă simțiți mai relaxați.
















Masajul bărbiei


Nu uitati bărbia! Folosiți-va degetele pentru a o atinge delicat si pentru a masa uleiurile în ea. Simplu și totuși atât de reconfortant!














Reveniti la pometii dvs.


Utilizați degetele index pe fiecare obraz și pur și simplu împingeți-le spre pomeți. Asigurați-vă că simțiți cu adevărat acea presiune care intră în os.














Si ca sa nu va obosesc cu prea multe tehnici antirid dintr-o data, ce-ati zice de o pauza si sa revenim in sfarsit la ultima parte a prezentarii diverselor tehnici de masaj antirid in:
Masaj facial antirid - postarea 5. Pe curand!

Masaj facial antirid - postarea 3

Masaj facial antirid - postarea 2

Masaj facial antirid - postarea 1 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu