12 sept. 2019

Crema antirid cu ulei de masline si ulei de cocos


Am preluat reteta de pe un site francez. Persoana care o recomanda sustine ca prin utilizarea acestei crème incredibile, ridurile au fost diminuate cu 50% in doar o saptamana. drept dovada era atasata urmatoarea fotografie "inainte si dupa":




Adevarat sau nu? Nu va ramane decat sa descoperiti singura. Eu mi-am propus sa o incerc. Iata reteta:


Ingrediente:


     1 lingură de ulei de nucă de cocos
     2 capsule de vitamina E
     65 ml ulei de măsline
     1 lingură de ceară

Mod de preparare:


Pentru a prepara această cremă uimitoare, mai întâi trebuie să luați o cratiță mică și să încălziți uleiul de nuca de cocos și uleiul de măsline impreuna cu ceata de albine.
Continuați să le amestecați din cand in cand până când s-au topit, apoi adăugați lichidul din capsulele de vitamina E și, în final, puteti adauga si cateva picaturi de ulei essential de lavandă.
Acum că crema este gata, păstrați-o într-un bol, la temperatura camerei.

Cel mai uimitor lucru despre această cremă este faptul că acționează si ca un produs dezodorizant care poate fi folosit la subrat sau alte parti ale corpului. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să îl aplici după spălarea (curatirea) fetei dimineața.

Dacă simțiți că crema dvs. este prea groasă, luați puțina cremă în palmă, adăugați câteva picături de apă pentru a dizolva crema și aplicați amestecul pe față.
Această cremă preparata acasă este ideală pentru tenul matur, hidratează, reînnoiește epiderma, reduce ridurile și încetinește semnele îmbătrânirii. Eficienta sa provine de la ingredientele naturale și sigure, potrivite pentru toate tipurile de piele, fără a provoca probleme alergice.

Rezultatele sunt vizibile în doar 7 zile. Cei care tin la epiderma lor, vor adora această cremă. Rețeta este cu adevărat simplă și uimitoare. Pregătește acasa această cremă antirid și vei simți și vei vedea diferența pe care o va aduce această rețetă grozavă in aspectul fetei tale.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu