9 sept. 2019

Masaj facial antirid - postarea 1


Cum să vă oferiți un masaj facial anti-aging, pentru un ten ferm si strălucitor (1)


În loc să plătiti sute de lei câștigați din greu pentru un tratament  facial, de ce să nu invatati mai degraba să vi-l aplicati singura? Mai ales daca este simplu si placut!
Dacă doriți să dobanditi un ten suplu si radiant, cu aspect natural și o textură neteda si ferma care sfidează vârsta, atunci ar putea merita sa fie învățate câteva tehnici de masaj facial.
Cu un minimum de cunoștințe și un bine venit  ajutor din grădina botanică a naturii, puteți amâna efectele îmbătrânirii!
  

 

 

Beneficiile masajului facial

Masajul este una dintre practicile cele mai benefice sănătății . Acest lucru se datorează capacității sale de stimulare a vaselor de sânge, ducand evident la îmbunătățirea circulației sângelui.  Iar o bună circulație a sângelui ajută la transportul tuturor vitaminelor, mineralelor, proteinelor, sărurilor și apei necesare unei bune functionari a celulelor si deci a tuturor organelor corpului uman, in speta a epidermei. Sa nu mai vorbim de oxigen!




Sfaturi de bază pentru un masaj facial

Masajul în sine nu este o știința foarte complicata, rezervata doar celor cu o pregatire speciala. Puteți învăța cu ușurință cum se face. Iată câteva sfaturi de bază:

  1. Atenție la direcție și mișcare
  2. Faceți-va timp pentru a vă familiariza cu contururile feței și gâtului. Pur și simplu așezați-vă ușor mâinile pe față, închideți ochii și simțiți-vă fața. Mișcați ușor degetele peste toate părțile și obișnuiți-vă cu forma, textura și mișcarea mușchiului.
  3. Atenție la zona din jurul ochilor, la orbitele ochilor și la arcul sprâncenelor. Urmariti cu degetele curbele  fetei dumneavoastra.
  4. Când vă faceți un masaj, începeți mai întâi cu degetele index. Mai târziu, încorporati si pe cele mijlocii și inelare.
  5. Atingerea blândă a fetei cu vârfurilor degetelor creaza un simtamant uimitor.
  6. Aplicati presiunea corecta  de masa
  7. Când efectuați masajul facial, ar trebui să vă adaptati presiunea în consecință. De exemplu, ar trebui să fii mai delicat în jurul ochilor, pe obraji și pe conturul maxilarului.
  8. Poti să aplici mai multă presiune pe frunte. De asemenea, puteți folosi palmele în jurul obrajilor și al frunții.
  9. Experimentează și explorează întotdeauna formele, liniile și directiile fluxului de energie  care curge între mâini și față. O regulă de baza ar fi să vă asigurați că, în orice moment, se simte plăcut.

Cum sa abordam problema  vitezei de masaj


Amintiți-vă din nou, dacă vă faceți timp să vă obișnuiți cu modul în care se simte sub propriile degete chipul dvs., atunci vă veți alinia cu propriul ritm personal.

Nu uitați să respirați linistit în timp ce incercati sa realizati ce viteză de masaj vi se potrivește cel mai bine feței.

Dupa prezntarea acestor consideratii generale privind masajul anti-aging, sa trecem la prezentatea propriuzisa a tehnicilor simple de masaj. Dar aceasta o vom face in urmatoarea postare exemplificand prin scurte filmulete: Masaj facial antirid - postarea 2


informatii preluate de pe www.cushyspa.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu