9 sept. 2019

Masaj facial antirid - postarea 2



Cum să vă oferiți un masaj facial anti-aging, pentru un ten ferm si strălucitor (2)


Asa cum promiteam in ultima postare "Masaj facial antirid - postarea 1", voi prezenta astazi tehnicile propriuzise de masaj, insotite de imagini explicative.

In primul rand trebuie sa va faceti rost, daca nu aveti deja prin casa, de un ulei pe care sa-l aplicati pe degete inainte de a incepe masajul. Acesta va ajuta degetele sa alunece usor, fara a provoca iritatii sau senzatii neplacute. Este potrivit un ulei de migdale, sau nuca de cocos, sau de susan.

Vom incepe prin a elimina umflaturile din jurul ochilor, in special pernutele de sub ochi.

Începeti chiar de la mijlocul feței, unde se întâlnesc sprâncenele. Glisați încet cu degetele index pe sprâncene inainte si inapoi. Mențineți presiunea constant, dar, nu prea puternic.

Această tehnică de masaj vă poate ajuta cand vatreziti dimineata si va simtiti ochii umflati, dar o puteti aplica in afara diminetilor ori de cate ori simtiti nevoia de a va relaxa ochii.











 

 

Alinați-vă durerea de cap


Suferim foarte ades de dureri de cap din cauza mușchilor tensionați. Astfel, un pic de masaj facial poate face minuni pentru a ne alina durerea. Desigur ca o durere de cap ne face sa na incruntam, ceea ce este inceputul instalarii unui rid de expresie. O tehnica simpla de masaj, prezentata in urmatoarea imagine, poate contracara instalarea ridurilor si ameliora aspectul celor deja existente.

Iată ce puteți face. Plasați degetele index chiar in punctele unde îți încep sprâncenele. Apoi, începeți să le rotiți într-o mișcare circulară. Asigurați-vă că vă simțiți relaxat și calm.















Iată si o altă tehnică care vă poate ajuta sa inlaturati durerea de cap. Așezați degetele index pe părțile laterale ale nasului si executati mici miscari circulare.

Asigurați-vă că aplicați cât mai multă presiune.













Relaxati fruntea


Luptați impotriva ridurilor pe frunte? Sau doriti doar să-i împiedici aparitia lor pe fața dvs.?

Urmatoarea tehnică de masaj facial antirid vă poate veni in ajutor. Plasați degetele în mijlocul frunții și glisați lent spre marginile acesteia, apoi reveniti in spre mijlocul fruntii.

Aplicați masajul atât cât aveți nevoie; doar atâta timp cât va simtiti confortabil.














Cam atat pentru astazi, revenim in urmatoarea postare cu alte tehnici de masaj care vor completa cele invatate pana acum. Imaginile din postarile urmatoare vor prezenta configuratia completa care acopera toate punctele cheie ce necesita o "netezire", astfel incat sa obtinem un ten neted si ferm, o fata fara riduri. Va astept la urmatoarea prezentare: Masaj facial antirid - postarea 3.

Masaj facial antirid - postarea 1

informatii preluate de pe www.cushyspa.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu