9 sept. 2019

Masaj facial antirid - postarea 3


Cum să vă oferiți un masaj facial anti-aging, pentru un ten ferm si strălucitor (3)



Vorbeam in ultima postare: Masaj facial antirid 2 despre masajul fruntii. Revin astazi cu o altă tehnică similară celei anterioare. Singura diferență este că veti muta degetele în sus și în jos pe verticală.

Aceasta tehnică simplă de masaj poate fi utilă nu numai pentru indepartarea ridurilor de pe frunte ci si a durerilor de cap, adaugandu-se in acest sens celor prezentate deja.















Calmați-va ochii obosiți




Această mică tehnică de masaj facial antirid poate funcționa foarte bine cu un pic de ser cu vitamina C. Mai ales dacă au inceput sa-si faca aparitia ridurile de sub ochi.



În primul rând, ungeți-va degetele index cu ser și așezati-le chiar la mijlocul arcului sprâncenelor. Apoi, începeti să le glisați imprejurul orbitei catre nas intr-o miscare circulara, iar apoi continuati catre coada ochiului în jurul ochilor si va intoarceti iar in punctul de plecare la mujlocul sprancenelor.



Tehnica s-a dovedit a fi excelenta dacă va simtiti ochii obosiți de la o zi lungă petrecuta in fata

computerului. Aveti grija sa nu exercitati o presiune prea mare in zona sensibila a ochilor. Masajul antirid nu trebuie sa provoace durere, ci o senzatie placuta de mangaiere si relaxare.
















Accentuați-va pomeții


Îmi place să folosesc această tehnică pentru a-mi simți cu adevărat pomeții. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați buzele împreună, astfel încât să puteți vedea o linie pe obraz mai bine definită.

După aceea, presați degetele la baza acestei linii care pleaca aproximativ din colturile buzelor și glisați în sus și în jos de-a lungul liniei formate. Apasati atat de tare incat să va asigurati că simțiți acei mușchi.
















Relaxează-ți obrajii


O simplă tehnică de masaj pentru seară. Merge foarte bine in combinatie cu serul sau crema de noapte pe care o aplicați in rutina dvs. zilnica, chiar înainte de culcare.

Această tehnică de masaj antirid este foarte relaxantă și nu trebuie să folosiți foarte multă presiune. Folositi-va toate degetele pornind de sub ochi, de la baza nasului, așeazti-le pe obraji și masați-va fața într-o mișcare circulară.











O alta tehnica deosebit de relaxanta, alaturi de altele le ve-ti putea descoperi in:
Masaj facial antirid - postarea 4. Pana atunci numai bine si invatati sa aplicati ce ati vazut pana acum. Veti fi placut surprinsa de rezultate!

Masaj facial antirid - postarea 2

Masaj facial antirid - postarea 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu